RRT-
Forum dedicat pasionatilor de trenuri
RRT- Forum Index Log in Register FAQ Memberlist Search

RRT- Forum Index » Diverse » Despre catenara
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. View previous topic :: View next topic 
Despre catenara
PostPosted: 15/06/2007 20:36 Reply with quote
razvan23
Utilizator
Utilizator

Salut. Imi place ceea ce faceti si respect munca voastra. Tocmai de aceea indraznesc sa va cer ajutorul. Am o problema legata de elementele componente ale catenarei. Le asez in harta, salvez si e ok. Dar cand deschid din nou harta, unele dintre elemente dispar pur si simplu. Stie cineva cum as putea sa rezolv problema?
View user's profile Send private message

PostPosted: 15/06/2007 21:01 Reply with quote
V3R
Administrator RRT
Administrator RRT

Salut Razvan. Nu trebuie sa eziti sa intrebi, absolut orice ai avea de intrebat.

Multora li s'a intamplat ceea ce tie ti se intampla acum. Catenara 'dispare' si strica spline'urile din joc din cauza ca aceasta catenara are un 'bug' care determina comportamentul inadecvat. Am inteles ca Udar a optimizat'o si va aparea la download la ei pe site. Pana atunci iti sugerez sa incerci sa folosesti cat mai rar catenara si mai ales sa nu dai 'undo' deloc, deoarece si acest fapt favorizeaza 'stricarea' muncii facute pana la ultima salvare.

Sper ca am fost de ajutor.

PostPosted: 15/06/2007 21:10 Reply with quote
razvan23
Utilizator
Utilizator

Multumesc pentru raspuns. Astept versiunea optimizata ca sa corectez erorile aparute. Sper sa fie disponibila cat mai repede. :-D
View user's profile Send private message

Despre catenara
 RRT- Forum Index » Diverse
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT + 2 Hours  
Page 1 of 1  

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.  

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro