RRT-
Forum dedicat pasionatilor de trenuri
RRT- Forum Index Log in Register FAQ Memberlist Search

RRT- Forum Index » Locomotive » despre Sageata Albastra
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies. View previous topic :: View next topic 
despre Sageata Albastra
PostPosted: 05/05/2007 21:17 Reply with quote
Stratan
RRT Group
RRT Group

Cum vii se pare Sageata Albastra ? facand o comparatie intre cu Dieselele noastre , la putere de tractiune ,"la pretentii" , la vechime , la confortul din ele pe parcursul a 500 KM si vagoanele noastre ? credeti ca nemtii au vrut sa scape de ele ? sau noi Romania am considerat ca daca e din Vest e mai bun ca la noi ? sau la mijloc a fost vreo afacere din care amandoua partii au castigat ( nemtii ,si un smecher de la ministeru' transporturilor ) ....... Am auzit pe multii care au mers cu "sus numita " si nu prea le-a placut ,ca uneori aveau baia inchisa si parca erau in tramvai si ca locurile sunt strampte...si p deasupra mai erau si IC. DA-TI-VA cu parerea .... CONTEAZA

D

PostPosted: 05/05/2007 21:23 Reply with quote
V3R
Administrator RRT
Administrator RRT

Eu personal urasc sageata albastra...e nasol, parca esti in tramvai sau metrou, e ingust, nu se aude tacanitul rotilor,etc, etc.

PostPosted: 05/08/2007 21:44 Reply with quote
Sadguardian
Utilizator
Utilizator

E putin cam "scurta" pentru un tren.Seamana mai mult cu un tramvai.Motorul suna bine mai ales cand accelereaza.Pacat ca la bucată confort nu sta prea bine.Daca trebuie sa calatoresti pe distante destul de lungi e obositor.Dar e populara in Europa de Est? E, numeroase tari o folosesc.Din unele zvonuri am inteles ca in decurs de 2 ani v-a fi retrasa si folosita pe zone mai izolate si pe distante scurte.Daca era compartimentata si avea 10 vagoane in loc de 1, arata mult mai bine.Atunci aveam si noi un "mic TGV.
View user's profile Send private message

PostPosted: 05/08/2007 23:08 Reply with quote
V3R
Administrator RRT
Administrator RRT

Mai bine reintroduceau automotoarele noastre Malaxa, mult mai confortabile si mai frumoase..

PostPosted: 05/08/2007 23:20 Reply with quote
Sadguardian
Utilizator
Utilizator

Nu erau rele.Am fost calatorit doar 2 ori cu ele ca dupa aceea s-au scos.Cel putin din zona mea. :weep:
View user's profile Send private message

despre Sageata Albastra
 RRT- Forum Index » Locomotive
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
All times are GMT + 2 Hours  
Page 1 of 1  

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.  This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.  

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro