|
|
 |
 | despre Sageata Albastra |  |
Posted: 05/05/2007 21:17 |
|
|
| Stratan |
| RRT Group |

|
 |
| Joined: 17 Apr 2007 |
| Posts: 116 |
| Location: Constanta si uneori in IASI |
|
|
 |
 |
 |
|
Cum vii se pare Sageata Albastra ? facand o comparatie intre cu Dieselele noastre , la putere de tractiune ,"la pretentii" , la vechime , la confortul din ele pe parcursul a 500 KM si vagoanele noastre ? credeti ca nemtii au vrut sa scape de ele ? sau noi Romania am considerat ca daca e din Vest e mai bun ca la noi ? sau la mijloc a fost vreo afacere din care amandoua partii au castigat ( nemtii ,si un smecher de la ministeru' transporturilor ) ....... Am auzit pe multii care au mers cu "sus numita " si nu prea le-a placut ,ca uneori aveau baia inchisa si parca erau in tramvai si ca locurile sunt strampte...si p deasupra mai erau si IC. DA-TI-VA cu parerea .... CONTEAZA
D |
|
_________________ Ma cheama Alexandru , 17 ani.Pasionat de trenuri , fiu de CFR-ist |
|
|
|
 | |  |
Posted: 05/05/2007 21:23 |
|
|
| V3R |
| Administrator RRT |

|
 |
| Joined: 12 Jan 2007 |
| Posts: 459 |
| Location: Cluj-Napoca |
|
|
 |
 |
 |
|
| Eu personal urasc sageata albastra...e nasol, parca esti in tramvai sau metrou, e ingust, nu se aude tacanitul rotilor,etc, etc. |
|
_________________ [URL=http://www.rrt-group.com] [/URL]
[URL=www.rrtgroup.uv.ro] [/URL] |
|
|
|
Posted: 05/08/2007 21:44 |
|
|
| Sadguardian |
| Utilizator |

|
 |
| Joined: 05 Aug 2007 |
| Posts: 27 |
| Location: Simeria |
|
|
 |
 |
 |
|
| E putin cam "scurta" pentru un tren.Seamana mai mult cu un tramvai.Motorul suna bine mai ales cand accelereaza.Pacat ca la bucată confort nu sta prea bine.Daca trebuie sa calatoresti pe distante destul de lungi e obositor.Dar e populara in Europa de Est? E, numeroase tari o folosesc.Din unele zvonuri am inteles ca in decurs de 2 ani v-a fi retrasa si folosita pe zone mai izolate si pe distante scurte.Daca era compartimentata si avea 10 vagoane in loc de 1, arata mult mai bine.Atunci aveam si noi un "mic TGV. |
|
|
|
|
Posted: 05/08/2007 23:08 |
|
|
| V3R |
| Administrator RRT |

|
 |
| Joined: 12 Jan 2007 |
| Posts: 459 |
| Location: Cluj-Napoca |
|
|
 |
 |
 |
|
| Mai bine reintroduceau automotoarele noastre Malaxa, mult mai confortabile si mai frumoase.. |
|
_________________ [URL=http://www.rrt-group.com] [/URL]
[URL=www.rrtgroup.uv.ro] [/URL] |
|
|
|
Posted: 05/08/2007 23:20 |
|
|
| Sadguardian |
| Utilizator |

|
 |
| Joined: 05 Aug 2007 |
| Posts: 27 |
| Location: Simeria |
|
|
 |
 |
 |
|
Nu erau rele.Am fost calatorit doar 2 ori cu ele ca dupa aceea s-au scos.Cel putin din zona mea.  |
|
|
|
|
| RRT- Forum Index » Locomotive |
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
|
|
|
|
|
|
| Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro |
|