|
|
 |
 | Mecanici de locomotiva.. |  |
Posted: 13/05/2007 11:24 |
|
|
| Stratan |
| RRT Group |

|
 |
| Joined: 17 Apr 2007 |
| Posts: 116 |
| Location: Constanta si uneori in IASI |
|
|
 |
 |
 |
|
Cum lucreaza mecanici pe locomotive??... stiu ca lucreaza in "turnusuri" sau ture de cate 7 sau 8 ore ...vreau sa stiu cand se altera acesti oamenii.. ca vad trenuri plecand in toate orele zilei si nu stiu cand s-ar putea "schimba" acestia... sunt trenuri care merg si cate 7 ore cu aceeasi locomotiva ..asta nu inteleg cand se schimba ei ... ceilaati (d la CFR . impegatii, revizorii,etc. lucreaza in ture 12-24-48) ..... Va rog Ajuta-ti-ma cu aceasta dilema!!!1!!!  |
|
|
|
|
Posted: 13/05/2007 15:21 |
|
|
| V3R |
| Administrator RRT |

|
 |
| Joined: 12 Jan 2007 |
| Posts: 459 |
| Location: Cluj-Napoca |
|
|
 |
 |
 |
|
| Pai eu cred ca de exemplu, daca e un IC Cluj-Bucuresti, se schimba mecanicul la Brasov, deci in general s'ar schimba in nodurile feroviare mari. |
|
_________________ [URL=http://www.rrt-group.com] [/URL]
[URL=www.rrtgroup.uv.ro] [/URL] |
|
|
|
Posted: 13/05/2007 16:09 |
|
|
| Stratan |
| RRT Group |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
| da , cum zici tu ,dar un tren IC suceava -bucuresti ,nu schimba ,asta chiar de orar , sau un tren suceava - cluj ,iar nu modifica pan' la cluj si merge destul si prin ce defileee(ce munca e pe asta de pe suceava -cluj si ce munca pe ala de la Buc.- CTa) |
|
|
|
|
Posted: 13/05/2007 16:14 |
|
|
| V3R |
| Administrator RRT |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
| Cu o cafea si un Red Bull se rezolva:P |
|
|
|
|
Posted: 15/05/2007 18:18 |
|
|
| Stratan |
| RRT Group |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
| pai bun asa , cand sa schimbe in Vatra dornei daca sta numai 2 min. ... si ma refeream ca e obositoare ca sunt numeroase curbe , in care tre sa tii trenu' franat + cateva semnale ... sti ca sunt vreo 9 tunele si 8 poduri (care trec peste vf. brazilor ) intre vatra dornei si ilva mica ( Larion Hm. o statie intre tunele si poduri ) am trecut de vreo 5 X p acolo ......oricum zimi mie alta linie care e mai "arcuita" ( sa fie cluj -oradea , orsova, lugoj , valea oltului , valea jiului e mai moale, V prahovei la fel ....).... |
|
|
|
|
 | |  |
Posted: 15/05/2007 22:48 |
|
|
| mureseanu_976 |
| RRT Group |

|
 |
| Joined: 14 Mar 2007 |
| Posts: 37 |
| Location: Targu-Mures |
|
|
 |
 |
 |
|
| Stratan wrote: | | pai bun asa , cand sa schimbe in Vatra dornei daca sta numai 2 min. ... si ma refeream ca e obositoare ca sunt multe curbe , in care tre sa tii trenu' franat + cateva semnale ... sti ca sunt vreo 9 tunele si 8 poduri (care trec peste vf. brazilor ) intre vatra dornei si ilva mica ( Larion Hm. o statie intre tunele si poduri ) am trecut de vreo 5 X p acolo ......oricum zimi mie alta linie care e mai "arcuita" ( sa fie cluj -oradea , orsova, lugoj , valea oltului , valea jiului e mai moale, V prahovei la fel ....).... |
Din cate se poate spune si pe valea Muresului traseul e cat de cat arcuit.Ciudat ca intre Deda si Gheorgheni trenul circula destul de bine(80-90 km/h)  |
|
|
|
|
 | |  |
Posted: 07/06/2007 09:45 |
|
|
| V3R |
| Administrator RRT |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
| Auziti voi ce parere aveti despre mecanicii nostri? Ca si comportament ma refer; de exemplu cei din Franta is mega de treaba! M'am plimbat din cabina prin Paris cu un RER vreo 2 ore si a fost super, se conduce foarte usor si lejer. In Romania nu cred ca te lasa decat unii.. |
|
|
|
|
Posted: 07/06/2007 13:03 |
|
|
| Stratan |
| RRT Group |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
| Poate unii te ar lasa daca ar fi bine dispusii sau daca ai cotiza cu ceva dar nu toti ...... |
|
_________________ Ma cheama Alexandru , 17 ani.Pasionat de trenuri , fiu de CFR-ist |
|
|
|
Posted: 07/06/2007 13:54 |
|
|
| V3R |
| Administrator RRT |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
| Nu stiu de ce nu ne'ar lasa, ce naiba cu ce ii deranjam.. |
|
|
|
|
Posted: 10/06/2007 22:15 |
|
|
| Stratan |
| RRT Group |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
Stiam draga "just " le-am vazut si iarna si vara aceste tunele si poduri si am ajuns la concluzia ca acolo e o parte din elvetia .. )) |
|
|
|
|
Posted: 12/06/2007 22:47 |
|
|
| Stratan |
| RRT Group |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
| Vara asta vreau un fapt mare sa filmez din locomotiva Valea jiului si Ilva mica- suceava ..asta dupa ce termin cu lucru prin mamaia ....si daca voi putea sa mituiesc mecanici ....ce crede-ti ? |
|
_________________ Ma cheama Alexandru , 17 ani.Pasionat de trenuri , fiu de CFR-ist |
|
|
|
Posted: 13/06/2007 22:38 |
|
|
| Stratan |
| RRT Group |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
Nu suntem dar si acolo e foame mare ,ce crezi daca ar bea si el o bere in ziua aia )))?? si crezi ca i-as da 1 leu 2leu ,eu i-as da 200 sau 400 miii deci nu vreau degeaba  |
|
|
|
|
 | mecanic |  |
Posted: 19/08/2007 08:10 |
|
|
| pleto007 |
| Utilizator |

|
 |
| Joined: 18 Aug 2007 |
| Posts: 7 |
| Location: Simeria |
|
|
 |
 |
 |
|
In Romania este interzis accesul persoanelor straine pe locomotiva.Un mecanic daca este vazut de sefi poate chiar sa isi piarda locul de munca.De aceea e greu sa meri pe locomotiva.Recent sefii sunt mai toleranti dar nu poti fi sigur niciodata.
Ca servici, un mecanic poate face servici intre 7-12 ore.In functie de trenul remorcat.Iar trenurile se impart intre depouri ca sa se poata face un program de lucru,mergi cu 2031 si te intorci cu 2046 de exemplu,si se face o ordine a trenurilor si se face turnusul, ca sa stii in ce data si la ce ora mergi la lucru. |
|
|
|
|
| RRT- Forum Index » Locomotive |
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
|
|
|
|
|
|
| Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro |
|