|
|
 |
 | ptr voi |  |
Posted: 03/05/2007 20:37 |
|
|
| Stratan |
| RRT Group |

|
 |
| Joined: 17 Apr 2007 |
| Posts: 116 |
| Location: Constanta si uneori in IASI |
|
|
 |
 |
 |
|
| MA Baieti dak tot faceti atatea reskinuri punetile si voi pe un site, poata sa le ia si altii, sa vedem cum arata in miscare [/url] |
|
_________________ Ma cheama Alexandru , 17 ani.Pasionat de trenuri , fiu de CFR-ist |
|
|
|
Posted: 04/05/2007 09:55 |
|
|
| V3R |
| Administrator RRT |

|
 |
| Joined: 12 Jan 2007 |
| Posts: 459 |
| Location: Cluj-Napoca |
|
|
 |
 |
 |
|
| Le'om pune cand om avea site. |
|
_________________ [URL=http://www.rrt-group.com] [/URL]
[URL=www.rrtgroup.uv.ro] [/URL] |
|
|
|
Posted: 05/05/2007 09:30 |
|
|
| Stratan |
| RRT Group |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
| SA intamplat ceva cu jocu' meu ,da o eroare cand incarc ruta ,cand pun niste trenuri p ruta dar e NONFATAL , ...... platformele cele cu calatori (platform 250m) p ele nu mai pot sa le mai redenumesc si nuj ce sa fac.!!! in ultima vreme am luat niste locomotive de la SBB ..... Poate ma ajuta cineva si pe mine sa dea vreun sfat ,o idee, indiferent ce ,e binevenita |
|
_________________ Ma cheama Alexandru , 17 ani.Pasionat de trenuri , fiu de CFR-ist |
|
|
|
Posted: 05/05/2007 10:12 |
|
|
| FOCKEWOLF |
| RRT Group |

|
 |
| Joined: 09 Mar 2007 |
| Posts: 69 |
| Location: Tg.Mures |
|
|
 |
 |
 |
|
| Incearca sa faci un screen cu eroarea ca sa vedem întocmai despre ce e vorba. |
|
_________________ In Trainz We Trust! |
|
|
|
Posted: 05/05/2007 21:03 |
|
|
| Stratan |
| RRT Group |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
| Cine ma poate ajuta sa invat primii pasii sa invat sa fac si eu un reskin ??? doar primii pasii cat sa iasa o iasa o forma sau un "bot "de o locomotiva .... |
|
|
|
|
| RRT- Forum Index » Diverse |
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
|
|
|
|
|
|
| Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro |
|