|
|
 |
 | Salvarii trainz |  |
Posted: 14/05/2007 19:44 |
|
|
| Stratan |
| RRT Group |

|
 |
| Joined: 17 Apr 2007 |
| Posts: 116 |
| Location: Constanta si uneori in IASI |
|
|
 |
 |
 |
|
CINE STIE UNDE SUNT SALVATE RUTELE FACUTE DE NOI IN TRAINZ (vreau sa-l reinstalez ca se misca aiurea , am luat de peste tot contenturi ,si nu e bine si unele dintre ele nu-mi trebuiesc) ....si vreau sa raman cu ruta .. ????  |
|
|
|
|
Posted: 14/05/2007 20:23 |
|
|
| V3R |
| Administrator RRT |

|
 |
| Joined: 12 Jan 2007 |
| Posts: 459 |
| Location: Cluj-Napoca |
|
|
 |
 |
 |
|
| Pai ai doua posibilitati: 1. Iei ruta cu toate dependentele si le bagi intr'o arhiva *.cmpa sau 2. Salvezi folderul 'local' din folderul jocului.. |
|
_________________ [URL=http://www.rrt-group.com] [/URL]
[URL=www.rrtgroup.uv.ro] [/URL] |
|
|
|
Posted: 14/05/2007 20:37 |
|
|
| Stratan |
| RRT Group |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
| Bun asa ,dar ruta asta unde o gasesc in care folder din trainz??? si dependente ce inseamna = obectele ??? nu prea am inteles ,la trainz 2001 l-am luat de vreo 3 ori si le-am dat si la altii ,ca era folder cu numele rutei dar aici nu gasesc nimic cu romania ??? |
|
_________________ Ma cheama Alexandru , 17 ani.Pasionat de trenuri , fiu de CFR-ist |
|
|
|
 | |  |
Posted: 14/05/2007 20:42 |
|
|
| V3R |
| Administrator RRT |

|
 |
| Joined: 12 Jan 2007 |
| Posts: 459 |
| Location: Cluj-Napoca |
|
|
 |
 |
 |
|
| Pai intri in Content Manager Plus, gasesti ruta, dai click dreapta, add to archive si o sa'ti zica daca sa includa si dependentele in arhiva(dependente = obiectele, sinele, tot ce ai pus in ruta ce nu e built-in) si gata; asta in cazul in care ai ales varianta 1. In cazul variantei 2 nu prea poti gasi ruta in local pentru ca e de forma, de exemplu, content039fjfc8jnc.. |
|
_________________ [URL=http://www.rrt-group.com] [/URL]
[URL=www.rrtgroup.uv.ro] [/URL] |
|
|
|
 | |  |
Posted: 14/05/2007 20:51 |
|
|
| Stratan |
| RRT Group |

|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
am vazut cu localu' e nasol ............... si la unele din rute (tot aceeasi e ,dar sub alte denumiri si mai actualizata ,adik am salvat cu odenumire pan' faurei si cu o alta la Barlad si cu alta la Iasi ,.. e aia cu numele de iasi are fault ,restu n-au ....) apare ceva cu 'faulty' sau missing dependente sau faulty dependente (sau cum se scrie ) dar tot eu le-am facut cu acelasi obiecte (eu pun cam aceleasi obecte la rulete mele in general cand nu am chef sa caut ) asta nu inteleg ,
una e buna alta are "fault" si tot asa (ma oftic!!! ).... oricum mersi cred s-a rezolvat ... |
|
_________________ Ma cheama Alexandru , 17 ani.Pasionat de trenuri , fiu de CFR-ist |
|
|
|
| RRT- Forum Index » Diverse |
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
|
|
|
|
|
|
| Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro |
|